BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тийнейджъри опитаха да ограбят 77-годишна жена в Пазарджик

Група от четирима тийнейджъри извършили опит за грабеж са установени от служители на полицейския участък в квартал „Изток“.

В понеделник, в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 77-годишна жителка на областния град. Жената съобщила, че посред бял ден на кръстовище между улиците „Васил Левски“ и „Ген. Гурко“ била обградена от четирима младежи. Едното от момчетата я заплашило с нож и заедно с останалите заявили, че ще и вземат пазарската чанта. В нея пенсионерката била сложила хранителни продукти и лични вещи. Тя обаче не загубила присъствие на духа, отказала да даде чантата и нападателите избягали. За разследване на случилото се бил сформиран екип от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“.

Час по-късно органите на реда стигнали до самоличността на извършителите. Оказало се, че това са три малолетни и едно непълнолетно момче на възраст между 12 и 15 години, всички жители на квартала. По случая е образувана преписка, която ще бъде изпратена по компетентност на Районната прокуратура в Пазарджик.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!