BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 8 ноември

Прогноза за времето за 8 ноември
Над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, намаляваща до разкъсана в източната половина от страната. Предимно облачно ще е над Западна България и над Рило-родопската област. Преваляванията от дъжд там ще продължат. В Източна България ще духа умерен, временно и силен южен вятър. Ще остане топло за сезона, с температури между 20 и 25 градуса, в северните райони малко по-ниски. За Пазарджик максимална температура около 22-23 градуса. Очаква се валежите да спрат.
Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен южен вятър. Максимални температури на въздуха: 19-23 градуса. Температурата на морската вода е около 17 градуса, а на север от н. Калиакра: 14-15 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините облачността ще е значителна, главно в Рило-Родопския масив ще има превалявания от дъжд На отделни места там е възможно да прегърми. Над Странджа-Сакар и Източна Стара планина ще има временни разкъсвания на облачността и повече слънчеви часове. Ще духа умерен до силен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15 градуса, на 2000 метра – около 7 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!