BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

ВМРО – Пазарджик регистрира днес листата си за участие в предстоящите парламентарни избори. Участниците в нея бяха представени от водача Стефан Балабанов. Голяма част от тях са общински съветници от областта, има изявени юристи, икономисти, бизнесмени и педагози. Общо 18 души ще се борят за доверието на жителите на област Пазарджик.

Втори в листата е добре познатият на пазарджиклии и хората от цялата страна Арлин Антонов, ексшефът на баретите в момента е и общински съветник в Пазарджик.

Трети е адвокат Лъчезар Кръстев, следван от бизнесмена Георги Копривщенов, също общински съветник в Пазарджик. Пети е писателят Александър Урумов от Брацигово, а след него се подрежда областният координатор на партията Кузо Божинов.

Седма е Татяна Попатанасова, старши учител в Памидово, следвана от Стоян Влахов, офицер от резерва и автор на две художествени книги – „Комитата“ и „Внучката на дядо Никола“.

Девета е Татяна Пенкова, а на десета позиция е лекарят Николай Лазаров, в листата е собственикът на агенция „Вивиан“ – Георги Зонгов, инж. Онник Мардиросян, инж. Румен Хаджийски от Звъничево, общинската съветничка от Батак Екатерина Кормушева, лесовъдът от Белово Димитър Маринов, Анна Шейнова от Велинград, Христо Танев от Панагюрище и Георги Мусиевски от Пазарджик.

Хората ни са млади, професионалисти в своите области, те са от почти всички краища на областта и имаме амбицията да спечелим поне две места в бъдещото Народно събрание, подчерта водачът Стефан Балабанов. Той заяви, че това би бил голям успех, тъй като до момента патриотите са получавали само по един мандат в нашата област. При евентуално влизане в Парламента партията ще партнира с ГЕРБ, както и досегашните си партньори НФСБ и Воля, ако те също влязат в Народното събрание.

Кампанията ще бъде позитивна и отворена за всички, но ако ни нападат няма да останем длъжни, каза Балабанов.

Повече за кандидатите:

 1.      Стефан Иванов Балабанов – Роден през 1962 година в град Пещера. Висше образование. Магистър по педагогика от ПУ П.Хилендарск гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София. Работил като началник на РПУ Пещера, началник сектор криминална полиция Пазарджик,втори секретар на посолството на България в Украйна , Заместник кмет на община Пещера. В момента е Заместник министър на МВР. Председател на областния комитет на ВМРО- област Пазарджик.

2.       Арлин Григоров Антонов – Роден през 1948 година в град София.Висше образование. Завършва Висшето военно артилерийско училище в Шумен, Военна академия и Международен туризъм в УНСС гр. София.  Работи като командир на 21-ви ракетен дивизион в Пазарджик,Заместник-командир на двадесет и първа мотострелкова дивизия в Пазарджик, Заместник-командир на специално звено в МВР (барети),Директор на РДВР-Пазарджик, Директор на Националната служба по сигурност, Народен представител в 38- то Народно събрание, където е вносител на предложението деня на независимостта 22 септември да бъде обявен за национален празник.  През 1992 година предизвикан от взелите връх престъпни своеволия в квартал “Изток“ ръководи силова акция и възстановява реда. Зажаднялото за ред и справедливост българско общество е възхитено от действията му и той бързо се превръща в герой за цяля България. В момента е общински съветник в община Пазарджик.  Гражданска квота. 

3.      Лъчезар Димитров  Кръстев– Роден през 1971 година в град Пазарджик. Женен с две деца. Висше юридическо образование от ПУ „Паисий Хилендарски”. Адвокат при адвокатска колегия град Пазарджик. Специалист по гражданско и административно право.Гражданска квота. 

4.      Инж. Георги Димитров Коприщенов – Роден през 1989г. в град Пазарджик.Женен с едно дете.Висше техническо образование.Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн.Общински съветник в община Пазарджик. Заместник председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик. 

5.      Александър Георгиев Урумов– Роден през 1969 в град Брацигово. Женен с две деца. Висше образование. Завършил е Българска филология в СУ “Климент Охридски”. Специализира публична комуникация в Германия и Дания, завършва стратегически курс в центъра “Джордж Маршал”. Писател и драматург, с шест пиеси и шест книги, издаван в САЩ, Германия, Австрия, Швейцария, Йордания. Международен лектор, води лекции по творческо писане в САЩ. Номиниран за “Аскеер” за драматургия. В момента е Директор на дирекция “Връзки с обществеността” на Министерството на отбраната. Гражданска квота. 

6.      Кузо Георгиев Божинов – Роден през 1975 година в град Пазарджик. Женен с три деца.Живее в град Септември. Висше икономическо образование от ИУ-Варна (бакалавър) и СА Д.А.Ценов- Свищов (магистър).Завършил ШЗО- Плевен и е офицер от резерва. Работил като организатор и счетоводител в БДЖ, Началник отдел и управител на фонд в Община Пловдив,Управител на Егида- Септември, организатор в Костал- Пазарджик и др. Организира ежегодни съревнование за избор на най- патриотичен дом и за детска рисунка на тема “България-моята мила Родина“.  В момента е Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик и общински съветник в община Септември. 

7.      Татяна Борисова Попатанасова– Родена през 1979. Живее в село Памидово, община Лесичево. Омъжена с две деца. Висше педагогическо образование. Работи като старши учител в детска градина.  Председател на местна организация „Васил Левски” на ВМРО- село Памидово, община Лесичево. 

8.      Стоян Ангелов Влахов – Роден през 1953 година в село Калугерово, община Лесичево. Женен с две деца и три внука. Висше образование от ПУ Паисий Хилендарски със специалност фиолог. Работил като учител, кадрови офицер от МВР и министерството на правосъдието. Офицер от резерва. Член на управителния съвет на спортен клуб Спартак –Пазарджик за подготовка на кикбоксьори и каратисти. Автор на две патриотични книги: ,,Комитата,, и ,,Внучката на дядо Никола,, Гражданска квота. 

9.       Татяна Ненкова Пенчева, родена през 1985 година в село Бъта, Община Панагюрище. Омъжена с едно дете. В момента учи задочно Аграрна икономика във ВУАР-Пазарджик. Работи в сферата на земеделието, като управител в семейно дружество. Гражданска квота. 

10.  Доктор Николай Стефанов Лазаров. Роден през 1965 година в град Септември. Живее в Пазарджик. С едно дете. Висше медицинско образование. Специалист по трудова медицина. Член на областната контролна комисия на ВМРО в област Пазарджик. 

11.  Георги Иванов Зонгов– Роден през през 1971 година н град Пазарджик. Средно-специално образование – химик-технолог. Собственик на модна агенция “Вивиан“ и управител на фондация “Вивиан“. Организатор на множество конкурси за красота и мода. Провежда обучения на модели. Гражданска квота. 

12.  Инж. Онник Антраник Мардиросян. Роден през 1966 година в град Пазарджик. Висше образование от ТУ- София, специалност “Термична обработка на металите. Занимавал се с частен бизнес в сферата на комуникациите. В момента собственик на агенция за недвижими имоти. Гражданска квота. 

13.  Инж. Румен Иванов Хаджийски. Роден през 1962 година. Висше икономическо образование от ТУ-Варна и висше техническо образование от ТУ- Русе. В момента е учител. Председател на местна организация “Даме Груев“ на ВМРО село Звъничево.

14.  Екатерина Петрова Кормушева – Родена през 1975 година. Живее в град Батак. Омъжена с две деца. Средно –специално образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на търговията. Общински съветник в община Батак. От ВМРО-Батак. 

15.  Димитър Георгиев Марков– Роден през 1993 година в град Белово. Женен. Средно-специално образование. Работил като техник-лесовъд в Горско стопанство- Белово. В момента се занимава със строителство. Общински съветник в община Белово. Председател на местна организация “Васил Левски„ на ВМРО-Белово. 

16.  Анна Тодорова Шейнова-Родена през е 1988 година във Велинград. Средно образование. Собственик на салон за красота. Пее в ансамбъл за народни песни и танци “Чепино“. Има изяви като макси модел и е носител на приза “Гоце Делчев“ в конкурса “Мис македонско девойче“ за 2020година. Заместник председател на женската организация на ВМРО –Велинград. 

17.  Христо Стоянов Ташев– Роден през 1983 година в град Панагюрище. Женен с две деца. Средно –специално образование. Работи като оператор минни машини в Асарел Медет АД. Гражданска квота. 

18.  Георги Красимиров Мусиевски. Роден през 1992 година в град Пазарджик. Средно спортно образование. Специализира в сферата на фитнеса и фитнес храненето. В момента работи като фитнес експерт и инструктор. Гражданска квота. 

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!