BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В понеделник: Младежкият дом отбелязва Деня на любителското творчество

През 2021 г. Младежки дом – Пазарджик празнува 50 години. Младежки дом – Пазарджик е пространство успяло да подслони и съхрани младежката дързост. Превръща се в дом, който утолява жаждата на всяка младост да се изяви.

Уеб кампанията по представяне на нашата история, срещите с личности повлияли или повлияни от времето прекарано в Младежки дом  продължава в ритъма на нашият събитиен календар. 

На първи март отбелязваме Деня на любителското творчество – празникът, обединяващ хора с различни професии, възраст и пол, които не жалят сили и време, и които влагат цялото си сърце в любимото занимание и довеждат до всеки един от нас богатството и мъдростта на словото, театъра, музиката, танца, изобразителното изкуство.

Март е и месецът, който всяка година посвещаваме на театъра. През този месец ще покажем поздрави и визитки на всички хора свързани с театъра през годините, които са били част от нашите събития, които са влюбвали хиляди младежи в изкуството на театъра, и които са избрали да поемат по професионалния път на режисьори и актьори. Ще покажем архивни видеокадри от най-големият ни форум за младежки любителски театър – Международният младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Ще обърнем поглед и към провежданият от 2016 г. Мартенски театрален маратон, на който даваме сцена на млади професионални творци да покажат своите независими проекти.

Всичко това може да  проследите чрез каналите ни в социалните мрежи Фейсбук; Инстаграм; YouTube  и специалният ни блог [https://blog.mdompazardjik.com/].

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!