BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Вие сте пример как грижата за красивата околна среда създава и добри отношения между хората

„Щастлив съм, че съм тук с вас, на това красиво място, за което се грижите от много години. Това е една от най-красивите градини в Пазарджик. Но още по-важно е, че заедно с грижата за градинката вие сте създали и поддържате добри отношения помежду си. Вие сте пример за това какви трябва да бъдат съседите, как трябва да се разбират, да си помагат и да живеят задружно“.

Това каза кметът Тодор Попов на среща с живеещите на ул. „Димчо Дебелянов“№ 19. Те са поредните наградени от конкурса за най-поддържани междублокови пространства „Зелен рай“, който е част от програмата на Община Пазарджик за поощрение “Граждански импулс”.

Пред тях кметът представи и останалите сфери от инициативата „Граждански импулс“, по която Общината стимулира постижения на жителите на Пазарджик в сферите на образованието, културата, спорта и обществената активност.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!