BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обединени земеделци: Да не допускаме реабилитация на комунистическия режим!

Страната ни се нуждае все повече от реална лустрация

Отново е 9 септември и отново сме свидетели на нагли опити за домогване до властта от наследниците на комунистическата партия и нейните днешни сателити.

30 години след началото на прехода Обединени земеделци продължаваме да се противопоставяме категорично на наглите опити за реабилитиране на червения режим.

Много от членовете на Земеделския съюз са сред мъчениците на българската нация, които дадоха живота си в битката срещу комунистическата диктатура.
От Обединени земеделци продължаваме да настояваме позорните факти от времето на социализма да имат обективен прочит и белите петна в българската история да бъдат изтрити.

Истината за този черен период от историята ни, която някои днес упорито завоалират зад носталгия по миналото, трябва да се предава от поколение на поколение.

Събитията от настоящето на България показват, че след 30 години от началото на демократичните промени страната ни се нуждае все повече от реална лустрация. Само по този начин ще бъде отрязана пъпната връв на задкулисието, което цели да създаде хаос и да отклони страната ни от евроатлантическия път.

От Обединени земеделци призоваваме българското общество да не допуска реабилитация на комунистическия режим!

09.09.2020 г.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!