BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кой е вторият победил в конкурса „Зелен рай“?

Живеещите на ул „Княгиня Мария Луиза“ № 149, които се грижат години наред за зелената градинка пред дома им са вторите наградени от инициативата „Зелен рай“ по програмата за поощрение “Граждански импулс”. Тя има за цел да поощри активните граждани, които полагат грижи и разкрасяват своите междублокови пространства.

„При вас е изключително красиво и ние оценяваме това, че сте се погрижили за тази територия, независимо от предизвикателствата, в които живеем и че сте намерили и време, и начин да направите по-добро вашето място. Искам да показваме хубавите неща в Пазарджик и да стимулираме хората, които правят добри и полезни неща“. Това заяви Тодор Попов на среща с живеещите на ул „Княгиня Мария Луиза“ № 149.

Конкурсът „Зелен рай“ е част от сегмент „Екология и градска среда“ на инициативата „Граждански импулс“ и е стимул за гражданите на Община Пазарджик да се грижат за междублоковите си пространства, за да се създаде една по-красива и благоприятна градска среда. По програмата се поощряват и постижения още в сферите на образованието, културата и спорта.

 

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!