BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Внимавайте: Нов вид измама, свързана със саниране

Заместник-кметът на община Лесичово Веселина Милкова алармира за нова измама. Ето за какво предупреждава тя:

Предупредете родителите си и близки възрастни хора. Нов вид измама. Днес баща ми е бил пресрещнат от млад мъж в работен гащеризон на излизане от Лидл.

Обяснил му, че ще санират апартамента и ще монтират реклама на терасата.

Той е човек на години и не се усъмнил. Нали сега навсякъде се санират блокове. Дошли още трима. Направо се качили в апартамента и започнали да лепят стиропор по терасата.

Докато майка ми се видяла в чудо и обяснявала как всичко е санирано и не иска да правят нищо, единият лепи стиропор, другият я разпитва къде са децата й, третият хванал татко да му обяснява че му дължи пари за труда. Безплатно било само боядисването.

Майка ми звънна някак си, но като разбрали че ще дойда са си тръгнали „защото им свършило работното време“ но пак щели да дойдат.

Е, вече съм пуснала жалба в полицията. И въпреки всичко, което съм говорила и продължавам ежедневно да им говоря за измамниците и тяхната изобретателност никой не е застрахован. Пазете се и внимавайте!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!