BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ще има нов протест на пътя Велинград- АМ“Тракия“ в района на Варвара

Екипи на полицейското управление в Септември ще обезпечават охраната на митинг-протест, който ще се проведе в неделя. Издадена е Заповед на Кмета на Община-Септември, като е определено място и време за извършване на организираната проява.

На 10 октомври /неделя/ за времето от 12.00 до 14.00 часа участниците ще протестират в района на кръстовище в село Варвара свързващо населеното място със село Ветрен дол, разклона за Велинград и пътя за Белово. В тази връзка са възможни затруднения за преминаващите автомобили по посока от и за Велинград, село Ветрен дол, Септември и Белово.

Предвид на натоварения трафик са възможни обходни маршрути за пътуващите от и за Велинград. Едната възможност е да бъде използван пътя Юндола-Белово, а другата Велинград – Ракитово –Батак – Пещера – Пазарджик. На възловите кръстовища ще бъдат разположени екипи на полицията, които да оказват съдействие на преминаващите водачи.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!