BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор се опита да мине за военнослужещ, за да избегне полицейска проверка

Белово Септемврийски полицаи задържаха мъж опитал се да избегне полицейска проверка, като се представи за военнослужещ, съобщава пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Случката се разиграла снощи на една от централните улици в Белово. Автопатрул при полицейското управление в Септември спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Зад волана бил 33-годишен столичанин, който се представил на полицаите за военнослужещ. За по-голяма достоверност той бил облякъл униформена риза с отличителни знаци на Българската армия. Полицаите се усъмнили в думите му и след кратка проверка установили, че шофьорът не е военнослужещ. Той се опитал да заблуди органите на реда, като явно целта му била да избегне проверка.

Издаден му е талон за кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в Септември. Спрямо него е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.274а от Наказателния кодекс.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!