BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят се сестри и болногледачи за МБАЛ Пазарджик

Ръководството на МБАЛ-Пазарджик отправя апел за помощ за подпомагане дейността на четирите отделения, в които се лекуват болни от COVID-19. Медицинският персонал не достига, а броят на пациентите с коронавирусна инфекция се увеличава. Медиците, които са на първа линия от началото на епидемията, са преуморени и имат нужда от подкрепа.
Болницата търси 10 медицински сестри и 10 болногледачи, които да бъдат назначени на трудов договор. Лечебното заведение отправя призив и към стажант-лекари и стажант-медицински сестри, които също да се включат в битката с COVID-19.
В болницата бе извършена реорганизация на работата, за да може да се разкрият повече легла за пациенти с коронавирус и съмнителни за инфекцията. Медицинските екипи в Ковид отделнията работят при изключително натоварен график и с извънредни дежурства. Помагат им и медици от други отделения, но там също се лекуват пациенти, които се нуждаят от лечение и медицински грижи.
Подайте ръка и помогнете на медиците на първа линия в борбата с COVID-19!
Помогнете в битката с коварния вирус!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!