BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Следобяд КАТ ще работи с пълен капацитет

Днес от 13.00ч. ще възобнови работата си звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик. Вчера то беше подложено на дезинфекция и служителите, които ще обслужват гражданите не са били контактни с далите положителни проби техни колеги. За спазване на противоепидемичните мерки в секторите „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” е въведен пропускателен режим за гражданите, които трябва да бъдат задължително с предпазни маски, а на входовете е поставен и дезинфектант.
Припомняме, че е удължен срокът до 31.11.2020г. за регистриране на монтираните в автомобилите газови уредби. С промяната в законодателството по време на извънредното положение беше удължен и срока на валидност на всички български лични документи , чиито срок на валидност изтича до 31 октомври с още 6- месеца. За това призоваваме гражданите ако нямат наложителна нужда от смяна на лични документи или други административни услуги да не се трупат на опашки пред звената БДС или Пътна полиция.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!