BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сериен обирджия е задържан в полицията

Сериен обирджия е задържан в полицията

Апаш извършил няколко кражби от магазини е установен и задържан от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик и колегите им от полицейски участъкв кв. „Изток“.

В края на март на територията на областния град били установени няколко кражби от търговски обекти. В района на Градския пазар апаш разбил решетка и витринно стъкло на магазин за часовници.

Собственикът на обекта И.П.- 49г. се оказал освен с щети по помещението и с липси на часовници за близо 2000 лева. По подобен начин бил атакуван и магазин за перилни препарати и козметика в центъра на областния град. 53-годишната управителка С.С. се простила със сумата от 120 лева от оборота и неустановено количество перилни и санитарни препарати.

За изясняване на случаите незабавно бил сформиран екип от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик.

На по-късен етап в разследването се включили и колегите им от участъка в пазарджишкия квартал „Изток”. Така органите на реда стигнали до самоличността на извършителя. Той се оказал А.А.- 34г. – жител на същия квартал.

При проведените процесуални действия у него били открити и откраднатите предмети и вещи от двата търговски обекта. Апашът е задържан в ареста, а спрямо него се водят досъдебни производства. / pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!