BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 7 октомври

Прогноза за времето за 7 октомври
Днес ще има значителна, на места разпокъсана облачност и по-късно през деня и в нощта срещу вторник се очакват превалявания от дъжд.Сутринта на места по високите полета ще се образуват и първите слани. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури за страната ще са между 13 и 18 градуса, за района на Пазарджик 17-19 градуса.
Над Черноморието ще има значителна облачност, но превалявания ще има чак през нощта срещу вторник по южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 16 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно. Ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра от сняг. Ще духа до умерен западен вятър, който по-късно през деня в по-ниските части на планините ще се ориентира от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 9градуса, на 2000 метра – около 4 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!