BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 3 октомври

Прогноза за времето за 3 октомври
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, на места в равнините с ниска облачност. След обяд от запад облачността ще се увеличава и вплътнява и до края на деня на места в масивите от Западна България ще превали дъжд. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури за деня ще достигнат до 30 градуса, но вечерта ще започнат да се понижават. За Пазарджик максимална температура 29-30 градуса.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места с ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 25 и 29 градуса. Температура на морската вода е 22-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава и вплътнява и до края на деня на места в масивите от Западна България ще превали дъжд. Ще духа силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 17 градуса, на 2000 метра – около 10 градуса. През нощта срещу петък с преминаването на добре изразен студен атмосферен фронт валежите ще се активизират, на места ще са интензивни, ще има и гръмотевични бури, а с рязкото понижение на температурите дъждът над 2000 метра ще премине в сняг.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!