BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 28 август

Прогноза за времето за 28 август
Днес отново ще бъде слънчево. През деня ще духа слаб, в Източна България – до умерен, предимно източен вятър. След обяд ще е горещо с максимални температури между 30 и 35 градуса, в крайните югозападни райони и малко по-високи. За района на Пазарджик около 34-35 градуса
Над Черноморието щее предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 25 градуса, на 2000 метра – около 17 градуса.

През следващите три дни времето ще се задържи без съществена промяна – предимно слънчево, в следобедните часове в петък и събота с временни увеличения на облачността, но с много малка вероятност за превалявания. Ще остане горещо, с максимални температури над 30 градуса, на места ще достигат 35-36 градуса. Вятърът от изток-североизток ще се запази, ще е слаб до умерен, в Източна България – по-често умерен и с него в събота температурите временно и слабо ще се понижат.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!