BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 21 ноември

Прогноза за времето за 21 ноември
Днес максималните температури ще са между 11° и 16° – преди пладне на места в равнините времето ще бъде мъгливо. Над страната ще преобладава облачно, през нощта и преди пладне на места в равнините и мъгливо време. След обяд от запад ще започнат валежи от дъжд, които ще обхванат и Централна и Източна България. Ще се усили вятърът от изток-югоизток, особено в източната половина от страната и с него ще нахлува по-студен въздух. Максимални температури за района на Пазарджик 11-13 градуса.
Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, на повече места и по значителни в следобедните часове. Ще духа умерен и временно силен източен вятър. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 14 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 17 градуса. Вълнението на морето сутрнта ще е 3, през деня ще се усили до 4 бала.

Над планините ще е облачно с валежи от дъжд, по-значителни в Родопите и Източна Стара планина. Над около 1800 метра ще превалява сняг. Ще духа умерен и временно силен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра – около 8 градуса, на 2000 метра – около 2 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!