BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 2 август

Прогноза за времето за 2 август
През почивните дни синоптиците прогнозират захлаждане, но днес ни очаква слънчев и топъл ден, с температури между 30 и 35 градуса. Най-топло ще е в крайните югозападни райони, където термометрите ще показват до 36 градуса в ранния следобед, за района на Пазарджик 33-34 градуса. Незначителни превалявания са възможни до обяд на изолирани места в Североизточна България, в останалата част от страната ще е горещо, с незначителни заоблачавания.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, но без валежи. В следобедни часове ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който в следобедни часове по най-високите върхове ще се усили. Максимална температура на 1200 метра около 25 градуса, на 2000 метра – около 17 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!