BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петима се сдобиха с бързи производства по празниците

Петима се сдобиха с бързи производства по празницитеПолицейски производства са образувани спрямо петима шофьори, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик.

През нощта на 23 срещу 24 декември на главен път Пазарджик-Пловдив, на кръговото кръстовище при разклона за село Мало Конаре станал инцидент. 32-годишният С.П. от пазарджишкото село Алеко Константиново загубил управлението над „Опел“-а си.

Колата се отклонила от пътя и се спряла в близост до бензиностанция. Пристигналите на мястото екипи на сектор „Пътна полиция“ установили, че шофьорът е зад волана с 1.25 промила концентрация на алкохол. Далеч по-почерпен от него се оказал велинградчанинът М.С.-63г.

На 25 декември следобед на кръстовище в курорта той предприел маневра на заден ход с „Хюндай“-я си. Така се блъснал в паркирания зад него лек автомобил „Сузуки“. За радост в резултат на инцидента няма пострадали хора, но са нанесени материални щети по возилата. Оказало се, че М.С. шофира със „скромните“  2.53 промила алкохолна концентрация.

При рутинни проверки са засечени С.Е.- 51г. от Сливен и Н.С.-50г. от Пещера. Те управлявали под въздействието на алкохол с концентрация съответно 1.58 и 1.25 промила. 30-годишният П.П от Пещера пък бил спипан да управлява „Фолксваген“ с регистрационен номер издаден за „Ивеко“.

Източник: pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!