BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пазарджиклии бяха за пример на Цветница

Пазарджиклии бяха за пример на Цветница

Благодарим на гражданите, че в неделя огромната част от тях останаха по домовете си и спазваха изискванията за физическо дистанциране, съобщиха днес от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Екипи на районните управления и секторите в ОДМВР-Пазарджик в целия регион осигуряваха обществения ред в близост до храмовете по случая празника Цветница, в районите на централните градски части, паркове и детски площадки.

Освен това на входно-изходните артерии на гр.Пазарджик своята денонощна дейност осъществяваха полицейски служители на обособените КПП. Извършвани са посещения на сигнали подадени от граждани за струпване на хора и нарушаване на противоепидемиологичните мерки.

В тази връзка служители на сектор „Охранителна полиция” при РУ-Пазарджик и полицейския участък в квартал „Изток” са установили 11 нарушения на граждани, които са се намирали на обществени места и не са носили на лицата си предпазни маски или шалове.

В тази връзка на нарушителите са съставени 11 акта съгласно Закона за здравето. Предвидените в закона санкции за в размер от 300 до 1000 лева. / pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!