BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пазарджик стартира конкурс “Зелен рай”

Община Пазарджик стартира конкурс “Зелен рай”, който цели да отличи най-красивите и поддържани градинки и междублокови пространства в града ни, съобщи кметът Тодор Попов.

Инициативата е част от направление „Екология и градска среда“ на програмата за поощрение “Граждански импулс”, като победителите ще получат ваучери за градински материали.

„Апелирам всеки от вас, който сам или със съседите си е превърнал пространството пред дома си в такова за пример, да кандидатства като изпрати имейл с актуални снимки, точен адрес и телефон на pzimpuls@gmail.com или в Информационния център на Община Пазарджик.
С конкурса ще отдадем заслуженото внимание и отношение на уважение на нашите съграждани, които полагат усилия и отделят от времето си, за да се грижат за междублоковите си пространства и околната си среда, защото това е важно и те са сред добрите примери на Пазарджик“, споделя кметът Попов в официалниата си страница във Фейсбук.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!