BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-добрите кикбоксьори идват в Пазарджик

За първи път гр.Пазарджик ще бъде домакин на Държавното първенство по Кикбокс в два от най-атрактивните стила на този спорт, а именно К-1 и Фулконтакт.

Състезанието ще се проведе в рамките на два дена 04 и 05.07/Юли/ събота и неделя, на два боксови ринга в Спортна Зала“Васил Левски“ под егидата на БККБМТ /Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай/ с помоща и съдействието на Община Пазарджик. Очаква се на събитието да вземат участие около 200 от най титулованите бойци на България във всички възрастови групи, предстоят оспорвани битки, защото първенството е и квалификация за участие в Световните първенства, които предстоят в края на годината.
Организатор и домакин на събитието :
Спортен Клуб по Кикбокс“Спартак Пазарджик“
Домакините от Пазарджик ще вземат участие с около 25 състезателя , 9 от които възпитаници на Спортно Училище Пазарджик с профил Кикбокс.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!