BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж повика другари на сина си, убиха го погрешка

Мъж повика другари на сина си, убиха го погрешка
Мъж загина по нелеп начин в резултат на нелеп пътен инцидент, след като повикал на помощ другарите на сина си, съобщиха от полицията.

Около 23.00ч. в сряда в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за пътен инцидент, при който бил прегазен мъж на кръстовище в средногорския град. Незабавно към мястото били насочени екипи на РУ-Панагюрище и Спешна помощ. Пострадалият П.П.- 57г. от същия град е бил в тежко състояние и починал още по време на транспортирането му към болницата.

Екип от разследващ полицай, криминалисти, пътни и охранителни полицаи започнали да разнищват случилото се.

Станало ясно, че малко преди инцидента възникнала свада между две групи от мъже и младежи. Пострадалият П.П. бил в едната група и се обадил на сина си, за да доведе още хора на помощ. Младежите се качили на лек автомобил „Ауди“, управляван от 18-годишния Р.К.-жител на същия град. Водачът шофирал с несъобразена скорост в района, където станало сбиването и на кръстовище с тясна улица в тъмнината не видял лежащия на пътя П.П. Автомобила преминал през мъжа, в резултат на което той починал. Тийнейджърът, който имал от скоро свидетелство за управление на МПС се уплашил, изоставил автомобила на черен път и се укрил. Малко по-късно осъзнал случилото се и сам отишъл в сградата на РУ-Панагюрище. Той е задържан за срок от 24 часа, а за случилото се незабавно е уведомена прокуратурата.

Установена е самоличността на всички участвали в скандала и сбиването, за да се изясни в пълнота създалата се ситуация. Трупът е откаран за аутопсия в „Съдебна медицина“-Пазарджик за аутопсия. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!