BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Пазарджик се включи в инициативата за засаждане на японски вишни в парк „Стадиона”

Кметът на Пазарджик Тодор Попов подкрепи инициативата на коафьорката Ваня Иванова от Пазарджик за засаждане на дървета Японска вишна в парк „Стадиона”. Тодор Попов поздрави Ваня Иванова и младите хора, включили се в инициативата за издаване на календар със средствата от чиято продажба бяха закупени фиданките.

Радвам се, че в Деня на Земята сме заедно с Ваня, която винаги е била социално и обществено активна и това е похвално за нея. Тук сме, за да покажем своето отношение към Земята ни, защото това е най-важното нещо, което имаме. С личното си присъствие исках да уважа тази инициатива, както и активните млади хора, които направиха календар и с парите от продажбата му закупиха тези красиви японски вишни. Поздравления за всички, които застанаха зад идеята, заслужавате нашата благодарност”. Това каза кметът Тодор Попов преди да се включи в засаждането на дърветата.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!