BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна записването за “Игри по дъгата”

Община Пазарджик и Младежки спортен клуб “Пазарджик спортува” организират състезание с тротинетки за деца, което ще се състои на 26-и септември (събота) в парк-остров “Свобода”.

То е първото от поредицата спортни събития за деца под мотото “Игри по дъгата”. Участие могат да вземат желаещи от 4 до 13-годишна възраст, разполагащи с тротинетка, която не е електрическа.

По време на състезанието децата ще бъдат разделени на 5 възрастови групи (4/5 г.; 6/7 г.; 8/9 г.; 10/11 г.; 12/13 г.), съответно на момичета и момчета, а награди ще има за всички участници.
Записването вече е активно на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdT0amfFqjjPyobztvgI35AqU6iE55WHVppYHrlfStCsDDmcg/viewform и ще продължи до 22-ри септември.

Заявки ще се приемат и на място в сградата на Община Пазарджик на 18-и септември / петък/ от 10:00 до 12:00 ч. и от 14:00-16:00 ч.

Събитието е част от календара на Пазарджик 2020 – Европейски град на спорта.
“Нашите малчугани също трябва да се движат, като едновременно с това се забавляват и бъдат сред свои връстници, затова стартираме и тази инициатива с изцяло безплатни спортни събития за тях. Каним всички родители да запишат своите деца, които карат тротинетки, на предстоящото събитие и обещаваме да бъде много полезно и забавно, изпълнено с изненади и награди. За тази цел сме обособили и специална алея под формата на дъга в парк “Острова”, която създава още повече настроение.”, сподели кметът на Община Пазарджик Тодор Попов.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!