BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха дилър, разпространявал кокаин в Пазарджишко

Пазарджик Дилър на наркотици е задържан по време на акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества в областния град. Полицейската операция е проведена от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик под наблюдението на Окръжната прокуратура. Екипи от сектора извършили претърсване в къщата на 52-годишния пазарджиклия М.В. По време на полицейските действия бил открит прозрачен плик с бял прах. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на кокаин. Количеството на намерената дрога е 14.6 грама. Открити са още няколко мобилни телефона и SIM карти.

Кокаинът е останалите веществени доказателства са иззети. Установено е, че дилърът е разпространявал високорисковото наркотично вещество на територията на областния град и населените места от общината. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. С постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на арест е удължен със 72 часа. Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му престъпна дейност.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!