BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Пазарджик ще се проведе форум за новите възможности и предизвикателства в процеса на усвояване на европейските фондове

ПП Обединени земеделци организира Конференция на тема: От Европа за България – нови възможности и предизвикателства в процеса на усвояване на европейските фондове. Събитието се реализира с подкрепата на фондация „Конрад Аденауер“ – България.

Форумът ще се проведе на 19 септември 2020 г., събота, от 10:30 часа в хотел „Хебър”, град Пазарджик.

В него ще участват Еврокомисарят Мария Габриел, политологът доц. д-р Антоний Гълъбов, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, кметове и общински съветници, земеделски производители и представители на бизнеса от региона.

Ще бъдат дискутирани възможностите за работа с европейски програми през следващия програмен период, приоритетите в дневния ред на Европа и предизвикателствата за страната ни, както и българският опит в усвояването на европейските фондове.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!