BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

6 килограма злато са иззети в Пазарджик по време на специализирана полицейска операция

Голямо количество златни накити са иззети по време на специализирана полицейска операция.

Тя е проведена вчера, като в нея са участвали служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик, Териториална дирекция „Национална сигурност“-Пазарджик, сектор „Специализирани тактически действия“ при ОДМВР-Пловдив под надзора на прокурори от Районната прокуратура в Пазарджик.

Съвместните екипи са извършили проверки на девет търговски обекти – магазини за търговия със злато и изделия от злато. Осем от тях са на територията на пазарджишкия квартал „Изток“, а един е в централната част на Пазарджик. Установено е, че управителите на магазините са осем мъже и една жена на възраст между 24 и 67 години, всичките жители на областния град.

В рамките на извършените процесуални действия са иззети множество накити от благороден метал носещи логото на известни марки. Те са били изложени на витрини в обектите с цел търговия без съгласието на притежателя на изключителните права върху марките. Иззетите изделия са с общо тегло от около 6 килограма.

По случаите са образувани 9 досъдебни производства, които са под надзора на Районната прокуратура. Работата по случаите продължава.       

 

 

Материалът 6 килограма злато са иззети в Пазарджик по време на специализирана полицейска операция е публикуван за пръв път на Истинските новини.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!