BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

40 китайски фенера полетяха в памет на Георги Арнаудов

40 китайски фенера бяха пуснати в памет на Георги Арнаудов, от чиято смърт изминаха 40 дни. Тъжният помен се падаше в събота, но заради лошото време тогава идеята не бе осъществена, разказаха близки на починалото момче, което направи всичко възможно, за да се справи с коварната болест.

В съботната сутрин 19 китайски фенера полетяха в синевата над Паталеница, на толкова години бе Георги, когато ни напусна. 19 бели гълъба последваха фенерите.

Георги Арнаудов успя с усмивката си да обедини целия град, за него бе направена най-мащабната дарителска кампания в Пазарджик. Днес със събраните за него средства вече се лекуват други деца.

Нека бъде светлина

Има хора, които се помнят! Има хора, за които казваме, че светят с особена светлина! Най-често ги наричаме специални – усмивката им, присъствието им, разговорите с тях са просто леки.Иска ти се да разговаряш дълго, дълго с тях . Заразителни са с присъствието си. От тях лъха позитивна енергия, излъчват и даряват пространството със спокойствие, топлина и уют. Има хора, които се появят, за да носят светлина! Хора като Георги Арнаудов, който отлетя оттук, за да свети в небесната шир.Всеки един от нас среща хора, които не забравя. Помни ги и всеки спомен за тях се превръща отново във вълнуващо преживяване. Понякога срещаме даден човек само веднъж, но някак си с появата си вече е завладял съзнанието ни, сърцето и става незабравим. Те са може би ангели, които ходят по Земята, те са може би онези учители, които преминават през живота ни и оставят светлина след себе си. Всяка среща с такъв човек е безценна .Като самите тях.Специалните хора, са обикновени, но докосват по специален начин – тяхната енергия е силна и дълбока. Те ни променят и озаряват пътя ни . 40 китайски фенера, изпратени от приятелите на Георги вече озаряват неговия звезден път! Липсваш ни, звездичке!❤️❤️❤️🕊🌟

Publiée par Да помогнем на Георги sur Mercredi 22 juillet 2020

„Има хора, които се помнят! Има хора, за които казваме, че светят с особена светлина! Най-често ги наричаме специални – усмивката им, присъствието им, разговорите с тях са просто леки.Иска ти се да разговаряш дълго, дълго с тях . Заразителни са с присъствието си. От тях лъха позитивна енергия, излъчват и даряват пространството със спокойствие, топлина и уют. Има хора, които се появят, за да носят светлина! Хора като Георги Арнаудов, който отлетя оттук, за да свети в небесната шир.
Всеки един от нас среща хора, които не забравя. Помни ги и всеки спомен за тях се превръща отново във вълнуващо преживяване. Понякога срещаме даден човек само веднъж, но някак си с появата си вече е завладял съзнанието ни, сърцето и става незабравим. Те са може би ангели, които ходят по Земята, те са може би онези учители, които преминават през живота ни и оставят светлина след себе си. Всяка среща с такъв човек е безценна .Като самите тях.
Специалните хора, са обикновени, но докосват по специален начин – тяхната енергия е силна и дълбока. Те ни променят и озаряват пътя ни .
40 китайски фенера, изпратени от приятелите на Георги вече озаряват неговия звезден път!
Липсваш ни, звездичке!“

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!