BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

170 абитуриенти с отличен успех получиха културен чек от кмета на Пазарджик

Кметът Тодор Попов награди 170 зрелостници, които са завършили с отличие средното си образование през тази учебна година. На специална церемония в зала „Маестро Георги Атанасов“ градоначалникът лично поздрави всеки един абитуриент-отличник и връчи на момичетата и момчетата грамота и културен чек за постигнатите от тях резултати в областта на науката, изкуството, спорта, както и за активното си участие в реализирането на младежката политика.

Културният чек съдържа ваучер за книга на стойност 30 лева, билети за кино и театър и осигурява свободен достъп до музеите и галериите в града. Церемонията е традиционна за община Пазарджик и се провежда вече над 18 години.

Отличният успех, не е случайност, той е закономерност и е плод на усилията, които вие сте положили през годините да бъдете отличници. За това е важно това ваше усилие да бъде оценено подобаващо. защото винаги съм изповядвал философията, че трябва да бъдат толерирани, да бъдат поощрявани хората, които показват резултати“, с тези думи се обърна към всички завършващи Тодор Попов.

А като специален поздрав за зрелостниците гост на събитието бе певицата Дара Екимова.

Материалът 170 абитуриенти с отличен успех получиха културен чек от кмета на Пазарджик е публикуван за пръв път на pz-info.

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!