BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петър Куленски провери строежа на физкултурния салон на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“

Кметът Петър Куленски и заместник-кметът Любомир Гечев инспектираха строежа на новия физкултурен салон на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“.
Общинската управа успя преди месеци да привлече и защити необходимите средства за реализацията на проекта, който бе забавен с 3 години.
В присъствието на директора на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ Даниела Кемчева те се увериха, че строителството напредва, като в рамките на следващата седмица конструкцията ще бъде затворена и ще се премине към полагането на настилката и извършването на останалите довършителни дейности.
„Искаме всички деца да имат нормални, съвременни условия за тренировка и развитие на силна спортна култура. Пазарджик започна да се отваря все повече като локация за национални и международни шампионати и искам децата ни да растат здрави, силни и с гордост да споделят, че са развили спортните си умения именно в средата, която облагородяваме за тях в Пазарджик“, сподели по този повод Петър Куленски.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!