BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Звезден клас`2024“ събра 289 талантливи панагюрчета

Истински звездопад от таланти се изсипа на 11 юли над голямата сцена в Театър Дом-Паметник. За поредна година инициативата „Звезден клас“ събра 289 деца и младежи, носители на регионални, национални и международни отличия в сферата на науката, изкуствата и спорта.
Звездните златни таланти на Панагюрище бяха поздравени от Ана Финджикова – ръководител на отдел „Комуникации“ и член на Управителния съвет на фондация „Асарел“. Тя бе сред „кръстниците“ на талантливите панагюрски деца по време на звездната церемония. На нея се падна честта да поздрави и връчи традиционните медали на отличените в областта на спорта.
„Днес ние аплодираме не медалите, които сте спечелили, а пътя към вашите победи, труда, таланта, постоянството, дисциплината, отговорността, силата да можеш да преодолееш трудности и загуби, преди да се поздравиш с победата“, каза Ана Финджикова и отправи специални поздрави към призьорите, които са се включвали и в редица благотворителни инициативи. „Това показва, че във вашите гърди, окичени с медали, туптят златни сърца, които са винаги готови да помогнат. Съхранете го и не го губете. Пожелавам ви спортният шанс винаги да бъде на ваша страна и не забравяйте, че всичко е възможно, когато вярвате, че го заслужавате и работите за сбъдването на вашите мечти“, каза още тя.
С пожелания за успехи към най-добрите в различните области се обърнаха и другите „вдъхновители“ – в категория „Наука“ – Динчо Маринов, заместник-изпълнителен директор на „Оптикоелектрон Груп“АД, и в категория „Изкуство“ Даниел Даскалов, директор „Ресурсно осигуряване“ в „Оптикс“АД.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!