BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветелина Пенкова в Пазарджик: Заедно с Драгомир Стойнев се борихме за по-евтин ток, за националния интерес

Цветелина Пенкова: БСП е партията, която работи за националния интерес, интерес, който е и европейски.

Това означава- евтин ток. За това заедно се борихме с Драгомир Стойнев, най- добрият водач за Пазарджишка област. Ще продължаваме да се борим за справедливо заплащане за всички, достъп до социални грижи и достойно бъдеще за младите.“

Това заяви кандидатът за евродепутат от коалиция „БСП за България“ Цветелина Пенкова в Пазарджик. Заедно с водача на листата за областта Драгомир Стойнев и с водача на листата за евродепутати Кристиан Вигенин, тя разговаря с граждани и симпатизанти.

„БСП е гарантът за устойчива социална политика. БСП е партията, която защитава правата на работещите, младите семейства, пенсионерите и хората в неравностойно положение. Българските граждани не са втора ръка и заслужават да живеят добре.

БСП остана вярна на идеалите си и ще продължи да е последователна в действията си“, обърна се към хората кандидатът за евродепутат.

“Борбата с демографската криза, развитието на региона и разкриване на работни места са сред приоритетите на листата на БСП“, изтъкна Цветелина Пенкова.

Кандидатът за евродепутат препоръча общините да са по-активни в разработването на проектиране за важни проекти: „Така по-успешно се търсят средства за изпълнението им. За всички тях може да се използва европейско финансиране. България има достъп до над 11 млрд. евро за инвестиции в подобни проекти. Можем да преобразим градовете си, но трябва да спрем кражбата на национално ниво“, аргументира се тя.

Цветелина Пенкова изрази пълната си подкрепа и пожела успех на водача на националната листа в областта Драгомир Стойнев, както и на всички професионалисти, експерти и отдадени хора в нея.

Преди посещението си в Пазарджик, Цветелина Пенкова проведе среща с Димитрия Тошкина, председател на Общинския съвет в Лесичово. Обсъдиха образованието, икономиката и бъдещето на България в Европейския съюз.

За достойна България в мирна Европа с номер 24 / преференция 103.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!