BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Щастлив съм, че имам честта да Ви поздравя по повод петдесетгодишния рожден ден на Младежки дом – Пазарджик!

ДО
ДИРЕКТОРА НА МЛАДЕЖКИ ДОМ – ПАЗАРДЖИК,
ТВОРЧЕСКИЯ И АДМИНИСТРАТИВЕН ЕКИП,
РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ШКОЛИ И СЪСТАВИ

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ЦЕРОВСКА,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ПАРТНЬОРИ,

Щастлив съм, че имам честта да Ви поздравя по повод петдесетгодишния рожден ден на Младежки дом – Пазарджик!
Институция, която е в зрелостта на своето съществуване, и в същото време гори с духа на младите – това е нашият Младежки дом. За разлика от много други места в страната, тук наистина живее духът на творчеството, на таланта, на позитивната енергия. Това се дължи на всички Вас, които осъзнавате колко е важно да се даде на едно дете, на един млад човек, онзи първи насърчаващ поглед, онова окуражаващо – „Ти можеш!”. И да му осигуриш простор за изява, свобода на въображението и таланта, бъдеще.
Осъзнавам, че това не е лека мисия. Особено днес. Но също така съм сигурен, че любовта към изкуството и това да заразяваш и другите с нея е тази, която Ви дава сили да продължавате.
В Младежки дом – Пазарджик са израснали и възпитани няколко поколения. Много съвременни творци са направили първите си стъпки тук. В този смисъл е важно да оценим добрите традиции. Тайната на дълголетието обаче се крие в непрекъснатия стремеж към иновативност и адекватно отношение към младите хора.
А Вие успявате да държите ключа към нея. Затова, имате моята подкрепа и благодарност за доброто партньорство.
Бъдете здрави, позитивни и винаги търсещи!
Честит празник!

ТОДОР ПОПОВ
Кмет на Община Пазарджик

16 април 2021 г.
Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!