BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Няма по-висша кауза от това да посветиш себе си на грижата за здравето и живота на човек!

ДО

РАБОТЕЩИТЕ В

ЛЕЧЕБНИТЕ И ЗДРАВНИ

ЗАВЕДЕНИЯ

В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Уважаеми лекари, медицински специалисти

и всички работещи в здравната система,

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Световния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник – 7 април!

Няма по-висша кауза от това да посветиш себе си на грижата за здравето и живота на човек! Това е висш хуманен избор, който изисква отдаденост, професионализъм и най-вече голямо сърце.

В нелеките дни на пандемия, които споделяме, на Вас е отредена най-голямата отговорност – денонощната борба за спасяване на човешки животи. Мисията Ви да лекувате винаги е била ценена и уважавана. Но днес, тя е респектираща. Днес, Вие заслужавате нашата дълбока благодарност и признание за самоотвержеността ви.

В днешния ден благодарим и на всички, извършващи административна и организационна дейност в системата на здравеопазването, които също са незаменима част в борбата за опазването на човешкия живот.

Към всички Вас, отправяме своите искрени пожелания за здраве, професионална устойчивост, успех и реализация във всички нива на професията.

Честит празник!

С уважение,

ТОДОР ПОПОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!