BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Добрата физическа среда е резултат от ежедневния труд на много хора

„Преди около месец казахме, че ще реновираме тази прекрасна част от града ни, защото хората от квартала го заслужават. И вече съм щастлив, че в днешния ден е факт. Вече имаме реновирана градинка, територия, която може да се ползва от децата, зона за спорт и забавления. Но най-много се радвам, че имаме още една атракция, която съм сигурен, че ще стане любима за децата – къщата на Баба Яга“, сподели кметът Тодор Попов при откриването на реновирания парк при бившата болница „Ескулап“.


„Искам специално да благодаря на семейство Бажлекови, тъй като те са авторите и основните изпълнители на тази красива къща. Всички сме израсли с приказките за Баба Яга и считам, че тази закачка ще бъде приятна за всички. Така че благодаря ви за добрата идея и за чудесното изпълнение! В навечерието на пролетта тази интересна и красива придобивка за нашите млади съграждани е чудесен повод за радост“, каза още Тодор Попов.
Той отправи специални благодарности и към ръководството и служителите на БМ „Пазари“ ЖИЛФОНД, които реализираха и този проект.

„На пръв поглед хората приемат, че всичко това става от само себе си, лошото се забравя. Всъщност зад това стои трудът на много хора и то ежедневният труд. Всеки един детайл, всяка една пейка, всяко едно кошче, окастрено дърво, осветлението, въобще всичко това е огледано и прецизирано. Нищо не се случва случайно. Затова съм благодарен и горд, че такива хора са част от моя екип заедно с всички служители. Видимата част, това, което виждат нашите съграждани е физическата среда – дали е чисто, подредено, дали има пейки, кошчета, дали е светло, уютно, дали има спортни площадки, детски площадки. Дали те се поддържат както трябва. Това са хората, които както е модерно сега да се казва, са на първа линия в борбата градът да изглежда добре всеки ден“, изтъкна кметът на Пазарджик.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!