BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С подписка искат спешен ремонт на път в Панагюрско

С подписка искат спешен ремонт на път в Панагюрско
Жители на Панагюрище настояват за спешен ремонт на пътя от града до местността Панагюрски колонии. Те излизат с нарочна подписка, в която настояват, че пътният участък е опасен и е предпоставка за чести катастрофи.

Подписката е подкрепена от близо 400 души, като сигналът е изпратен до кмета на Панагюрище Никола Белишки и до областното пътно управление. Опасният път е част от републиканската мрежа. Хората настояват експерти да извършат анализ и ремонт, тъй като пътят е интензивен и крие риск от произшествия.
Пътят е обрасъл с дървета и храсти, които са завзели голяма част от пътното платно. Това е пречка за добрата видимост и нормалното разминаване на превозните средства. На някои от острите завои има и пропадания. Въпреки че са поставени предупредителни знаци, никой не се наема да каже кога пътят ще бъде ремонтиран. С буйна растителност и наноси са запълнени и отводнителните канавки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!