BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Семейство от Пазарджик дари козунаци на медиците от I вътрешно отделение на областната болница

Медици от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на първа линия в борбата срещу Covid-19 получиха великденски подарък. В навечерието на светлите Великденски празници Димитър и Николина Давидови от Пазарджик им дариха 30 козунака.
„Даряваме тези козунаци за медиците от Ковид отделението. Искаме да ги усмихнем в тези трудни времена и да ги подкрепим. Пожелаваме им по-малко болни да имат в отделението по празниците и да се облекчи работата им. Желаем им весели празници!“, пожела дарителят Димитър Давидов.

Старшата медицинска състра на Първо вътрешно отделение Величка Джонева, която прие дарението благодари за приятната изненада.

„Благодарим за вниманието, за жеста, който носи радост на медиците. На семейство Давидови пожелаваме здраве и успехи. Радваме се, че има хора, които мислят за нас и ни подкрепят. Много от лекарите, сестрите и санитарите ще бъдат на работните си места и по време на празничните дни, защото отделението ни е пълно с пациенти“, заяви старшата сестра Величка Джонева.

По един от дарените великденски козунаци ще получи всеки от работещите в Първо вътрешно отделение.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!