BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проведе се традиционната коледна среща на кмета с децата, на които е настойник

Кметът Тодор Попов се срещна днес в Комплекса за социални услуги с 14 деца, на които е настойник. Две от тях са абитуриенти. А 18-годишната Мария Белнейска, която бе на срещата с градоначалника, сподели, че иска да стане медицински лаборант и към това са насочени усилията и в 12 клас.
Тодор Попов им пожела да бъдат здрави и ученолюбиви, защото това ще им даде базата за едно по-добро равнище.
„Четете – сега има много информация, а днес успяват тези, които са по-последователни и по-иновативни. Не се страхувайте да се сблъскате със страховете и желанията си, но ако нямате стремеж да изпълнявате желанията си, те ще си останат само желания. Материалната помощ е важна, но по-важно е човек във важни моменти да намери съпричастност, разбиране, добра дума, мотивация. Има един стар израз, че най-скъпите неща на света са безплатни – слънцето, въздуха, любовта, приятелството… Затова бъдете хора и не забравяйте това!“, посъветва децата кметът Попов.
Той връчи на подопечните си парична помощ за празника в размер на 150 лв. и лакомства.
А след това поздрави служителите на Комплекса за социални услуги и директорката на общинската дирекция, Димитрия Церова, че вече толкова години в Община Пазарджик социалните услуги са на високо ниво.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!