BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Празнуват служителите на МВР

Полицаи и пожарникари бяха отличени по случай професионалния празник на служителите от МВР 5-ти юли. Тържествената церемония се проведе пред сградата на ОДМВР-Пазарджик.

На нея присъстваха областният управител, административните ръководители на административен, окръжен и районен съд, на окръжна и районна прокуратура. С присъствието си празника уважиха и представители на общинските администрации в Пазарджик, Панагюрище, Септември и Брацигово, на ТД „Национална сигурност”, Военно окръжие-Пазарджик директорите на РДПБЗН и ЦСПП-Пазарджик при Академията на МВР комисарите Ангел Ангелов и Станимир Калоферов. На площада присъстваха служители от всички структурни звена на ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик. Церемонията започна с едноминутно мълчание, с което всички изразиха почитта и преклонението си към паметта на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на вътрешното ведомство.

В своето обръщение директорът на дирекцията старши комисар Иван Зеленков изрази задоволството от постигнатите през годината резултати, както и благодарността си към усърдието и професионализма на полицаи и пожарникари, които ежедневно полагат усилия да осигуряват добър обществен ред, спокойствие и сигурност на гражданите.

Областният управител също отправи поздрав към присъстващите, като изрази почитта и уважението си към техния денонощен и неуморен труд.

В края на събитието бяха отличени и победителите в турнира по мини футбол, който се проведе в чест на 5-ти юли. В него взеха участие общо 8 отбора от звена на ОДМВР, РДПБЗН и ДАНС в областния град. Освен отборните купи и медали бяха връчени и отличия в категориите най-добър вратар, защитник, халф, нападател, голмайстор и разбира се за феърплей. Тази почти двуседмична спортна проява се проведе с изключителното съдействие на Община-Пазарджик.

Материалът Празнуват служителите на МВР е публикуван за пръв път на pz-info.

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!