BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията дебне за пияни шофьори на бензиностанциите, вижте къде проверяват в пазарджишко

Проверки по широкообхватен контрол стартираха днес.Контролът е част от кампанията „С бистър ум зад волана“, в която Пътна полиция е партньор на Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Основното, за което ще следят екипите е недопускане на управление след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техните аналози.Край София полицейските действия ще се извършват на магистрала „Хемус“, на изход от столицата в района на бензиностанцията до Гара Яна.

На магистрала „Тракия“ екипите са разположени до бензиностанцията край отбивката за село Виноградец, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Пазарджик.

В Русе – на бул. „3 март“, до бензиностанция в района на ЖП-гара „Запад“, а в Благоевград – до бензиностанция на бул. „Димитър Солунски“ в района на ЮЗУ.

Материалът Полицията дебне за пияни шофьори на бензиностанциите, вижте къде проверяват в пазарджишко е публикуван за пръв път на pz-info.

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!