BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плюс Фестивал с Ицо Хазарта, „ЪпсурТ“, Руши, Dara и Боро Първи

Плюс Фестивал с Ицо Хазарта,
Започва Плюс Фестивал в Пазарджик. За шеста поредна година организаторите ще ни изненадат. Този път с тайна локация е концертът на Руши Видинлиев – от 20 часа днес. Плюс фестивал отдавна се превърна в традиция за нашия град и доби голяма популярност сред музикалните среди в България и Европа. На сцените му са се изявявали едни от най-актуалните и обичани изпълнители и банди.

Организира се с подкрепата на Община Пазарджик, както и с труда на много доброволци, които неуморно раждат идеи и развиват уменията си в професионалната среда на един от най-добрите форуми в региона.

В събота, 7 септември на ход са Ицо Хазарта и „Ъпсурт“ като Хазарта ще представи за първи път в Пазарджик своя самостоятелен албум “Неправилен рап”, но златните хитове на рапърите „Колега” и „Твойта майка” също са в сетлиста. Те ще пеят на паркинга пред хотел “Тракия” от 20 часа.

В неделя по същото време, но на паркинга зад театъра на сцената ще излязат DARA/Darina Yotova и БОРО ПЪРВИ. За разлика от Дара, която пя на Плюс Фестивал и през 2017-а, Боро ще дебютира на пазарджишка сцена. Водещи ще са Лазар Вълчев и Александър Иванов.

Сред подгряващите артисти от Пазарджик са Надежда Александрова, The Hopers от Сандански, Dance Crew Seven, Александър – YODI, мажоретен състав „Мистерия“, NUE – G. И сега ще има дневни съпътстващи прояви.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!