BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От Пазарджик за Пловдив в едната лента до Мало Конаре, обратният път през селата

От Пазарджик за Пловдив в едната лента до Мало Конаре, обратният път през селата
От днес е създадена временна организация на движението по пътя Пазарджик – Пловдив, поради стартиране на ремонтните дейности на пътната отсечка. Първият етап ще бъде по рехабилитацията на отсечката от Пазарджик до село Мало Конаре и в тази връзка, пътуващите от Пазарджик за Пловдив ще се движат по главен път I-8 в една лента до село Мало Конаре, а от там движението ще се осъществява както до сега до Пловдив, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Пътуващите от Пловдив за Пазарджик при кръстовището за село Мало Конаре, трябва са използват обходен път през село Огняново до Пазарджик или през селата Пищигово и Добровница до об ластния град. Ремонтната отсечка е обозначена с пътни знаци и маркировка. Водачите стриктно да спазват указанията на пътните знаци и да шофират внимателно през малките населени места, съветват от полицията.
Около 14 милиона лева ще струва ремонтът на пътя Пазарджик – Пловдив, съобщиха през октомври от АПИ. Участъкът трябваше да бъде затворен за движение до средата на ноември и да стартират дейностите. Проектът предвижда ремонт на пътната настилка от моста на река Марица по цялото продължение на околовръстната улица на Пазарджик до границата с област Пловдив. За да се подобри безопасността на движението, се предвижда да бъде изградена и ограничителна система. Парите за ремонта са осигурени от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!