BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Откриха още осем магазина в търговския парк на Пазарджик

В Пазарджик се състоя официалното откриване на още 8 магазина в най-големия търговски обект в Пазарджик HOLIDAY PARK.

Официалното откриването на парка започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Максим. Лентата бе прерязана от инвеститора Тодор Белчев,  областният управител Валентина Кайтазова и кмета на Пазарджик Тодор Попов.

Първите магазини в търговския парк бяха открити в края на миналата година и постепенно в следващите месеца капацитетът на търговските площи беше завършен.

Както бе обещано още при стартирането на проекта, в съществуващата масивна сграда на терена са заделени помещения за своеобразен обучителен център.

„Виждаме едно място, в което се предлагат стоки и услуги на европейско и световно ниво. Виждаме едно място, което създава приятен облик“, каза при откриването кмета Тодор Попов.

Направената инвестиция осигури над 600 нови работни места за хората от Пазарджик и района.

Търговският комплекс, който е най-големият в региона се простира на повече от 56 000 кв.м като търговската площ е 23 500 кв.м.

Ритейл паркът е с богато озеленяване и паркинг с над 400 паркоместа. В него са поместени 20 обекта на български и световни марки.

 

Материалът Откриха още осем магазина в търговския парк на Пазарджик е публикуван за пръв път на pz-info.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!