BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Освежаване на маркировката ще ограничава движението в Пазарджик. Вижте кога

Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната пътна маркировка на уличната мрежа на Пазарджик от Общината съобщават, че утре и в следващите дни предстои да бъдат въведени временни ограничения, и промени в организацията на движението на МПС в областния център.

Тези дейности ще наложат временна организация на движението на автобусите по линия №10 утре, след 18:00 часа.

Ограниченията и промените не се отнасят за автомобилите на специален режим и за тролейбусния транспорт.

А иначе, утре от 18:00 до 21:30 часа ще бъде преустановено движението на МПС по бул. “България“ в участъка от кръстовището с „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Виделина“ и ул. „Ал. Батенберг“, както и по ул. „Екзарх Йосиф“ от кръстовището с ул. „К. Величков“ до кръстовището с бул. „България“.

На 29-ти април, в часовия диапазон от 18:00 до 21:30 ще бъде преустановено движението на МПС по бул. “България“ в участъка от кръстовището с ул. „Виделина“ и ул. „Ал. Батенберг“ до северното кръгово кръстовище на моста на река „Марица“.

В следващите дни ограничения в придвижването ще има на първи и на трети май. От 07:00 до 17:00 часа ще бъде преустановено движението на МПС по ул. „Хан Крум“ в участъка от кръстовището с бул. „Георги Бенковски“ до кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“ и ул. „Найчо Цанов“.

В същия часови диапазон, но на трети май маркировка ще се полага на ул. „Екзарх Йосиф“. В тази връзка ще бъде преустановено движението на МПС в участъка от кръстовището с ул. „Найчо Цанов“ до кръстовището с бул. „България“.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!