BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОДК – Пазарджик е одобрен за финансиране по Национална програма за съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“

Общински детски комплекс – Пазарджик получи финансиране по Националната програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“ за своя проект „Танцувай и побеждавай“.
Проектът е част от Модул 2 на програмата, насочен към подкрепа на децата и учениците в Центрове за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР), като цели да създаде по-добри условия за личностно развитие на 114 момичета от школата по спортни танци и стрийт денс при ОДК – Пазарджик.
Проектът, на обща стойност 20 000 лева, ще осигури нови сценични костюми за всички деца от школата, които ще бъдат използвани за участие в национални и международни състезания. Освен това, ще бъдат закупени съпътстваща техника и оборудване за модернизиране на тренировъчния процес. Целта е да се повиши увереността, самочувствието и мотивацията на участниците, като им се предоставят по-добри условия за постигане на високи успехи.
Финансирането и проектът са реализирани със съдействието на Община Пазарджик, която активно подкрепя развитието на младите таланти и тяхното личностно и професионално израстване.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!