BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пазарджик с няколко изненади за най-малките

Забавен и пъстроцветен празник „Приказно добро“ за най-малките подготвя МКБППМН към Община Пазарджик съвместно с дирекция „Образование и култура“ по повод Международния ден на детето – 1 юни. За втора поредна година общинският детски празник е подарък за децата на Община Пазарджик и е част от кампанията на комисията „Търсим винаги доброто”.

На 1 юни от 17 часа на площад „Константин Величков” /”Тортата”/ малчуганите ще могат да се насладят на театралната постановка „Карлсон“, в която за тях ще играят децата от Театрална къща „Пластилин”. Очакват ги атрактивни и увлекателни занимания в три работилници, които ще се реализират в сътрудничество с Художествена галерия „Станислав Доспевски“ – Пазарджик, Регионален исторически музей – Пазарджик, Младежки дом – Пазарджик и Клуб по спортни танци „Импулс“.

Част от дейностите са познати от миналогодишното издание на празника. Тази година има и нови, които ще бъдат изненада. Специално Арт пано на вдъхновението „Търсим винаги доброто“ ще даде възможност на децата да оставят цветен отпечатък от своята длан и да изпишат името си.

Очакваме децата, техните родители, баби и дядовци, очакваме усмихнали лица, весело настроение и готовност за активно участие в работилниците. Първи юни е празник на всички, които носят детското в себе си.

Събитието ще бъде подкрепено от обществените възпитатели към МКБППМН и доброволците от Българския младежки червен кръст.

При неблагоприятни атмосферни условия работилниците ще бъдат разположени в Младежкия дом.

В 11.30 пък ще бъде открита нова детска площадка в парк „Стадиона“.

Материалът Община Пазарджик с няколко изненади за най-малките е публикуван за пръв път на pz-info.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!