BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нова година на площада в Пазарджик

Новогодишният концерт на площад „Константин Величков“ беше огласен под звуците на местната група Voice & Fingers, както и специално огнено представление -изненада от кмета Петър Куленски за гражданите и гостите на града. Малко преди настъпването на Нова година кмета се обърна лично към присъстващите на площада – ето какво каза той:

Скъпи пазарджиклии, скъпи гости, приятели,
Каква година! Година на предизвикателства, много и различни емоции, но и едно дългоочаквано обединение. Също като нашето събиране на площада днес, ние се обединихме в желанието си следващите години в Пазарджик да бележат нов възход за града ни. Сплотихме се, показахме си, че заедно можем да вървим напред; повярвахме в силите си и в това да можем да имаме свободата да определяме посоката, в която заслужаваме да се развиваме. Трудно беше, но е налице и промяната започва да се усеща, приятели!
Положихме основи за една много съзидателна година, вярвам, по-добра и честита за всички пазарджиклии. Искам на този ден, като затваряща се страница на една прочетена книга, заедно да осмислим преживяванията си, уроците си, предизвикателствата си, да ги разберем и да излезем по-добри през новата година. Към себе си, към близките си, към всички около нас. Нека си спомним, че пазарджиклии сме хора с дух – будни, любознателни и любопитни, със сърца, в които грее огън. Нека с този огън в нас и този на площада пред всички нас отново започнем да ковем красота и доброта, които да направят Пазарджик символ на просперитета. Нека продължим да си показваме, че не конфликтът, а диалогът води до растеж и разбирателство. Аз и нашата община избираме да застанем зад това с всичките си сили и нови възможности!
Броени минути преди новата година е вече повече от ясно, че успехът ни е възможен само когато сме обединени, когато имаме разбирателство, когато чертаем хоризонти с идеи за постижими цели и когато се слушаме, за да се чуем.

Скъпи хора,
Нека Новата 2024-та година да бъде щедра, здрава и плодородна за вас!
Нека тя бъде година на сбъднатите очаквания и мечти!
Нека тя бъде ваша и да ви подари усмивките, които да помните дълго
Присъединете се към мен в отброяването на последните секунди от 2023-та година – желая ви незабравима вечер!

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!