BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На Цигов чарк вече работи ледена пързалка

Ледена пързалка, разположена на брега на язовира, ще е новата атракция в планинския курортен комплекс, претендиращ да е с най-чистия въздух в Европа.

Наред с лов, риболов, планински преходи, колоездене, разходка с лодка и др., гостите на курорта ще имат възможност да се забавляват и с кънки на лед. Ледената пързалка се намира до механа и бар Острова (емблематична точка в курорта) и е подходяща за деца и възрастни. Тя ще работи целогодишно, на разположение са и кънки под наем и всякакво необходимо оборудване.

Пързалката с площ 100 кв.м. е произведена и доставена от най-големия европейски производител и гарантира високо качество на синтетичния лед.

Атракционното съоръжение ще работи при спазване на всички противоепидемични мерки.

Официалното откриване бе днес пред механа Острова, където бе отслужен водосвет, а след това имаше много забава и изненади за най-малките!

За Цигов чарк:
Цигов чарк (1000 м.надморска височина) е една от най-предпочитаните дестинации за почивка в България, тъй като предлага отлични условия за туризъм и почивка през цялата година. Намира се на брега на язовир Батак и на 20 км. от Велинград.
Курортът е разположен на брега на язовира и едновременно с това се намира във вековна борова гора.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!