BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На пазара в Пазарджик ще се продават само храни

Пазарджик

Със заповед на кмета на Община Пазарджик Тодор Попов от днес се преустановява работата на Градски пазар в Пазарджик и продажбата на всички нехранителни и промишлени стоки, с изключение продажбата на хранителни продукти.

Щандовете на открито на Градски пазар в Пазарджик ще могат да предлагат само плодове, зеленчуци и ядки.

Новите мерки са част от Заповед № 599/17.03.2020г. на кмета на Общината, с която се забранява провеждането и на частните мероприятия с масов характер на открито и закрито.

Заповедта е част от предприеманите мерки за недопускане на разпространението на COVID-19, с цел опазване на здравето и живота на жителите на града и общината.

Веднага след издаване на заповедта, търговците са уведомени да приберат стоката си и територията на пазара е дезинфекцирана.

Пълният текст на заповедта може да намерите на: https://pazardzhik.bg/bg/zapovedi-na-kmeta/zapoved-599/17032020-g-otnosno-razprostranenieto-na-covid-19

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!